~ABOUT THEM~

My photo
Hey there :) , You're officially in MISSKOTAKKOTAK ( MKK ) blog page . MKK's members : AIDA-san , BELLA-san , THIRA-san ,HANA-san and lastly NIRA-san .

-ATTENTION-

READ IT . ENJOY IT . COMMENT IT .
THIS BLOG IS JUST FOR FUN , DON'T TAKE IT SERIOUSLY :)

THANKS ♥♥


Friday, 20 August 2010

CREEPY TODAY~~

-AIDA-SAN:)-

Duh , serius mnakutkan hari ni . PN WAN ARYATI mmg berbakat mnakutkan org ( heh , :p ) . Tpi , mmg btul serius . Woooshh , rasa nak nangis pun ada bila dia ckp ada markah yg x memuaskan hati dia . Dhla periksa yg lpas aku yg markah rendah . Buat HANA-SAN n NIRA-SAN yg x dtg , hari ni mmg ... err .. SUCKS maybe .. PJ pun x buat apaapa .. Duduk je .. Baik pg library .. Boleh baca buku REMEMBER ME by SOPHIE KINSELLA , kankan ? :D . Hmm , markah BI pun da dapat , nasib baik la memuaskan .. 73% . Okla tu .. Heeeehhh XD . Yela , aku pun bkannya pandai sngat .. Dapat 5A tu pun nasib .. ALHAMDULILLAH . :) . Okla . That's all aku nak cakap kat korg . BYEEE :)

p/s: Figure anime yg bella lukis tu tampal la kat buku MKK tau ? ;D

No comments:

Post a Comment