~ABOUT THEM~

My photo
Hey there :) , You're officially in MISSKOTAKKOTAK ( MKK ) blog page . MKK's members : AIDA-san , BELLA-san , THIRA-san ,HANA-san and lastly NIRA-san .

-ATTENTION-

READ IT . ENJOY IT . COMMENT IT .
THIS BLOG IS JUST FOR FUN , DON'T TAKE IT SERIOUSLY :)

THANKS ♥♥


Monday, 23 August 2010

ATTENTION MKK'S

~AIDA-SAN~

WEHHH KORGGG , aku x dtg skola tau hari ni . Ni kalau korg bukak blog korg baca tau . Hm , aku kna jaga adik aku . MakBpak aku ada meeting . So , diorang kluar awal n balik lambat . Sory sangatsangat sbb x pg skola :) . Jngn marah .. ( n jngn jealous :p ) . Nanti homework bgtau aku tautau ? :) . Thanx , korg mmg baikkk .. SAYANG KORGG <3 . BYEEEEE :)

p/s : Kalau dpt paper bgtau tau markah aku brape ;D

Sunday, 22 August 2010

5 DAYS SCHOOLING is WORSE , BUT IF IT 6 DAYS ?? ==,==

YAA , THE ANSWER FOR THAT TITLE IS SUCKS !!
Duh , nasibbaik glaaa x blajar =.= . karnival . pertandingan nasyid . just sit and watch . haha . okla tu . Well kalau ikutkan hati x nk prgi , tpi x baikla plak . PONTENGPONTENG ni ! hehe :D . AIDA-SAN kan BAIKK :D . well , MEMBER MKK yg dtg hari tu pun just aku ~ AIDA-SAN , NIRA-SAN n THIRAH-san . Plus , K'ORG DA DPAT KAD AUTOMASI !!!!!!!!!!!!! WOAH , n gamba aku .. err , .. heh , BURUKK :D . gmba yg paling comel , gamba NIRA-SAN . well , she's born to be COMEL ;l . haha , jeles ;D . serius . gamba aku mmg hodoh , ( realiti lawa tau ! XD ) .. x sabar nk tngok gamba kt kad automasi HANA-SAN n BELLA-SAN :P . Ok , tu je kot .. BYEEEE ♥ :)

p/s : heyy , bella buat komik baru , jom kita tngok brape lama di amik masa untuk buat komik ! ;D ( kidding , jngn marah BELLA-SAN :) )

Friday, 20 August 2010

CREEPY TODAY~~

-AIDA-SAN:)-

Duh , serius mnakutkan hari ni . PN WAN ARYATI mmg berbakat mnakutkan org ( heh , :p ) . Tpi , mmg btul serius . Woooshh , rasa nak nangis pun ada bila dia ckp ada markah yg x memuaskan hati dia . Dhla periksa yg lpas aku yg markah rendah . Buat HANA-SAN n NIRA-SAN yg x dtg , hari ni mmg ... err .. SUCKS maybe .. PJ pun x buat apaapa .. Duduk je .. Baik pg library .. Boleh baca buku REMEMBER ME by SOPHIE KINSELLA , kankan ? :D . Hmm , markah BI pun da dapat , nasib baik la memuaskan .. 73% . Okla tu .. Heeeehhh XD . Yela , aku pun bkannya pandai sngat .. Dapat 5A tu pun nasib .. ALHAMDULILLAH . :) . Okla . That's all aku nak cakap kat korg . BYEEE :)

p/s: Figure anime yg bella lukis tu tampal la kat buku MKK tau ? ;D

aida :D (but bella is typing)

hmm today aida juz bebel at me about this blog because .... its pink . urrgghh she ask me to do it so i did it aida likes to complain . . (jgn mrah aida)...pfffttt .. .
now wut more . . ouh yeah we have finish our exam!! yay! thts all chaw..

Thursday, 19 August 2010

BABBLE~~ING .

SEJAK BILA K'ORG BERSATU ? NAK TAU X ? XP

Hey , heee , aida-san here ♥ :D . Ok , sbnarnya k'org x rancang pun nak buat group ni . Mulamula , ada satu CONTEST ni masa bulan 4 , MAGAZINE CONTEST . K'org bersemangat glaa !! Serius , then 1 group kna la buat 5 org , so , aku , bella-san , hana-san + nira-san mmg da duduk sblahsblah n blakang je pun .. SO , k'org pun UNITED JADI a team .. bru 4 kan .. so , x cukupla .. skali thirah-san dtg kat temoat k'org . Die xde group lg , then dia tanya k'org , k'org pun acceptla dia masuk ! And nama group k'org ialah .. ehh , bkan MKK tau , SMART TEAM . Korg msti mcm heran kan mcmmana nama MKK tu bole ada ? Mcm ni .. Da bincang2 semua nak buat apa dia punya isi , skali tibela part snap gamba COVER MAGAZINEE ♥ . Hehe :D . So , pagi Sabtu tu k'org brkumpul kat rumah nabilla sbb rumah dia dkat ngn skola . Our destination is .. PUTRAJAYAAA & ALAMANDAA XD . Heeeeeeeeeee ♥ . Tuptup , u know what , k'org semua pakai baju bentuk KOTAKKOTAK :DD . Mak dia tetibe kata , "ceh , semua ni nak jadi MISSKOTAKKOTAK ke ?" , and k'org semua mcm tergamam . HEEHHH , start dari tula MKK ada . Lupa nk citer , bella-san yg x pakai baju kotakkotak , trus kna tukar baju sbb mak dia suruh ! :D . LawakLawak :D . Ok , that's it for todayy . Bye :)

~aida-san ♥:) ~

Tuesday, 17 August 2010

mcm mne korang ley kenal ek??

Hellooooooo !!!!!!
huh?? mcm mne kiteorg berkenalan?? okeh.. citer die mcm nie..

aku(hana)masok sekolah SMKSI.. dalam kelas, aku dkk sebelah sorang dak nie.. name die Aznira(nira).. so,Aznira adalah kwn 1st aq kt sekolah niee!!! die comel gilerr!! >_< kawan baik Aznira adalah Athirah(thirah)..die baik sangat-sangat!!! :D Aznira n Athirah da mcm adik-beradik da aku tengok.. Aida penolong kelas kiteorg.. die duduk depan kiteorg plus die friendly giler!! senang nak ckp ngan die.. XD care aq berkenalan ngan Nabilla(bella).. time tu die rapat giler ngan Azmin(tp skrg die da dkt MRSM..)time dieorg tgh bercakap.. aq nmpak nabilla pgg satu kertas... die lukis anime!!! lawa giler!!! ^_^ so,aq pown dtg menyibuk mse dieorg tgh ckp(hehe).. x lme lepas tu aq n Nabilla tibe2 rapat giler..

so,mcm tu la care kiteorg berkenalan.. tapi time tuh belom jadi group lagi! klo nak tahu mcm mne kiteorg bole jadi group.. teruskanlah bace blog kiteorg... bye~

p/s: note from all MKK members.. "we miss u Azmin!!!"
tht's all... peace out...
=mkk hana=