~ABOUT THEM~

My photo
Hey there :) , You're officially in MISSKOTAKKOTAK ( MKK ) blog page . MKK's members : AIDA-san , BELLA-san , THIRA-san ,HANA-san and lastly NIRA-san .

-ATTENTION-

READ IT . ENJOY IT . COMMENT IT .
THIS BLOG IS JUST FOR FUN , DON'T TAKE IT SERIOUSLY :)

THANKS ♥♥


Thursday, 19 August 2010

BABBLE~~ING .

SEJAK BILA K'ORG BERSATU ? NAK TAU X ? XP

Hey , heee , aida-san here ♥ :D . Ok , sbnarnya k'org x rancang pun nak buat group ni . Mulamula , ada satu CONTEST ni masa bulan 4 , MAGAZINE CONTEST . K'org bersemangat glaa !! Serius , then 1 group kna la buat 5 org , so , aku , bella-san , hana-san + nira-san mmg da duduk sblahsblah n blakang je pun .. SO , k'org pun UNITED JADI a team .. bru 4 kan .. so , x cukupla .. skali thirah-san dtg kat temoat k'org . Die xde group lg , then dia tanya k'org , k'org pun acceptla dia masuk ! And nama group k'org ialah .. ehh , bkan MKK tau , SMART TEAM . Korg msti mcm heran kan mcmmana nama MKK tu bole ada ? Mcm ni .. Da bincang2 semua nak buat apa dia punya isi , skali tibela part snap gamba COVER MAGAZINEE ♥ . Hehe :D . So , pagi Sabtu tu k'org brkumpul kat rumah nabilla sbb rumah dia dkat ngn skola . Our destination is .. PUTRAJAYAAA & ALAMANDAA XD . Heeeeeeeeeee ♥ . Tuptup , u know what , k'org semua pakai baju bentuk KOTAKKOTAK :DD . Mak dia tetibe kata , "ceh , semua ni nak jadi MISSKOTAKKOTAK ke ?" , and k'org semua mcm tergamam . HEEHHH , start dari tula MKK ada . Lupa nk citer , bella-san yg x pakai baju kotakkotak , trus kna tukar baju sbb mak dia suruh ! :D . LawakLawak :D . Ok , that's it for todayy . Bye :)

~aida-san ♥:) ~

No comments:

Post a Comment